GRACIES A TOTS !!!

La tretzena edició del Torneig 3x3 Mc Donald's de bàsquet al carrer ja és història, i el cert és que a l'hora de fer-ne un balanç poder dir que ha estat tot un èxit. Any rere any el torneig es consolida i va creixent: enguany hem arribat als 76 equips participants, des de la categoria de veterans fins a la de pre-minis, la qual cosa suposa més de 300 jugadors i jugadores. El temps també ha acompanyat i el nivell de les diferents categories va ser força bò. Cal destacar especialment el gran nivell de la categoria sènior i en especial el de la final, emocionant i espectacular amb una pròrroga inclosa.

Des d'aquí volem agraïr el treball fet per molts jugadors, familiars, entrenadors i coordinadors que durant tot el dia van col·laborar amb la organització per tal que el torneig fos tot un èxit. Des d’aquesta web moltes gràcies a tots. També volem agraïr un any més la confiança del nostre patrocinador del torneig, Mc Donald's, així com també tots els establiments, empreses i comerços que hi col·laboren.

Tampoc ens volem oblidar del suport de la Federació Catalana de Basquetbol, l'Ajuntament del Masnou i la Diputació de Barcelona, la qual ha participat per primer cop en el nostre torneig essent inclòs en el Circuit 3x3 de la Diputació.


AL FINAL DE LA PAGINA, ELS RESULTATS !





INFORMACIÓ PER GRUPS

GRUP B

HORARIS: Partits a les 10h00, a les 11h30, a les 13h00, a les 15h00, a les 16h30, a les 18h30. Semifinal a les 19h00. Final a les 19h30.

EQUIPS: Paaaam, Show me the money, Premia's finest junior, Marions crew, El ricon del jugon, Ramundas mindauskas anxouves, Chicago fulls, Cb les franqueses, Diables, Quenoperdemos.com, Los baglans, Pixabravas revolutions, Mundo viejuno, Wepas, Cnb, Vivo con tu madre.